donderdag 25 juli 2024

Panda's

Hallo,


blogvriendin Judith is vandaag jarig en dit kaartje heb ik voor  haar gemaakt.


De panda's zijn van de Eline's animals serie ( stempels met bijpassende mallen) van Marianne Design, de wolkenachtergrond heb ik gemaakt met Distress inkt en een stencil van Dutch doobadoo en de tekst is van een oud stempelset Eline's vintage ook van Marianne Design.




woensdag 10 juli 2024

Dr. digi's Naughty or Nice.

 Hallo,

vandaag aan mij de eer om guestdesigner te zijn voor Doctor Digi's house of stamps!!

Zo gaaf dat ze mij hebben gevraagd!!

Bij Juli dacht ik gelijk aan Christmas in July dus heb ik de digi Naughty or Nice uitgezocht voor mijn kaart, voor de tekst heb ik de Christmas sentiments sheet 01 gebruikt, er staan meerdere teksten op het sheet. Ik heb mijn tekst in Word geselecteerd, geknipt en daarna geplakt boven mijn digi voordat ik hem had uitgeprint. 

Had het afdrukje meegenomen  op ons weekje vakantie en dacht dan kan ik rustig kleuren en is hij ruim op tijd af maar helaas lag hij op de tafel en besloot een insect (mug o.i.d) om erop te worden platgedrukt, geen idee hoe,  het was het enige afdrukje die ik had meegenomen en moest dus wachten tot ik weer thuis was. Les voor de volgende keer om toch een extra  afdruk uit te printen en mee te nemen of gelijk netjes opbergen.




zondag 7 juli 2024

Veel succes.

Hallo,

voor een jongedame die aan een nieuwe baan is begonnen. De digi is, zoals ik hem had opgeslagen. van Hobbies and Crafts maar kan het niet terug vinden op google. Ook niet onder de digi naam heb van alles geprobeerd om hem te vinden maar  kan hem niet linken.


De foto's zijn een beetje mislukt, niet de juiste kleuren, of te flets of te grauw.
Het stencil dat ik heb gebruikt is van Kraftin' Kimmies en de tekst van Marianne Design

Mijn Bull kaart heeft een gouden ei verdiend bij Krafty Chicks


Mr. Random heeft mijn geslaagd kaart uitgekozen als winnaar bij Crafty Catz en mag ik 2 digi's uitkiezen bij Hetty Clare Art!