vrijdag 7 februari 2020

Fijne verjaardag.

Hallo,ben met deze kaart begonnen te kleuren naar aanleiding van een kleurenkaart van Sunday Stamps.


Deze twee maanden staan er veel kaartjes op het programma en deze was net op het nippertje klaar dus mijn foto's zijn snel genomen en helaas  niet zo mooi geworden. Op de foto hierboven gemaakt bij kunstlicht komen de kleuren gek genoeg veel beter over dan bij de foto hieronder die genomen zijn onder een loupe lamp. De kaart lijkt veel paarser en fletser dan dat hij is. 


De al wat oudere digi Mouseymo is van Krista Smith op het moment staat ze niet in haar nieuwe digi shop maar las dat ze wat oudere digi's weer erop aan het zetten is dus wie weet kun je deze er later ook weer terug vinden.
Het achtergrond papier is Kraft-core van Tim Holtz, het DP komt uit het Pretty paper bloc Eline's babies PB7050 en de tekst stempel is van Gummiapan 18040140

Tot de volgende blog,


5 opmerkingen:

 1. Wat een schattig kaartje. Lieve digi ook en weer prachtig ingekleurd. Ik vind het soms ook lastig om en kaart goed op de foto te krijgen, soms komen de kleuren heel anders over, dan dat ze in het echt zijn. Je kaart is in ieder geval een lieverdje geworden.

  Fijn weekend.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Such sweet coloring on your cute image - adorable! Love your paper choices as well - so much texture! Thanks so much for playing at Sunday Stamps!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Your card is gorgeous! Fantastic, soft coloring making it look so real. Thanks so much for joining us at Sunday Stamps! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fotograferen blijft een vak op zich hè? Toch is heel goed te zien dat je weer een hele mooie kaart met een schattig ingekleurd meisje hebt gemaakt Colinda.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie!!
Thanks for your comment!!