donderdag 14 oktober 2021

Colouring class Beary nice pencils

Hallo,

toen ik de Juli klas van Kit en Clowder voorbij zag komen heb ik heel even getwijfeld, heb ik hier wel tijd voor, maar als beren fan kon het toch niet laten om ze allebei te bestellen :)

Het mooie van deze klassen is dat er geen bepaalde tijd aan vast zit om ze te doen en je kunt ze helemaal in je eigen tempo maken. De eerste met potloden had ik drie weken geleden af en deze post ook dus vandaag maar eens op publiceren gedrukt. Ben eigenlijk wel tevreden met hoe de beer is uitgepakt, in het echt is bij wat meer oker maar krijg geen betere foto gemaakt,  dat ga ik zeker nog vaker doen. Over het kleuren van de delen die al op de afbeelding stonden ben ik best tevreden maar het zelf tekenen daar moet ik nog wel even op oefenen.

8 opmerkingen:

 1. Wowwww, prachtig gedaan. Ik vind het ook knap hoe je de achtergrond hebt gedaan. Ik doe het je niet na.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik bekijk Kit and Clowder ook al eens, maar zelf nog geen lessen gevolgd. Ik denk dat ik wat te moeilijk zou hebben met de uitleg in het engels. De resultaten die je ermee ziet zijn wel altijd super knap gemaakt. Ook die van jou is echt helemaal top gedaan.
  Een mooi beertje met een mooie achtergrond en het ziet er zo lief uit. Is dit de eerste keer dat je les volgde ? Hoeveel uurtjes ben je ongeveer hier mee bezig geweest ? Ik veronderstel heel, heel veel en daarom uitkijken naar wie je stuurt, want zo'n kunstwerk moet echt wel bijgehouden worden.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is heel goed gelukt om dat beertje er lekker aaibaar uit te laten zien Colinda. Ik vind het een plaatje.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend ingekleurd Colinda!
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een schatje ! mooi en lief kaartje
  grtjs,martina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zij geeft wel goed les, hè? Ik heb van haar de Copic beginselen geleerd en een aantal cursussen gedaan. het vervelende vind ik alleen dat als je een cursus wilt, je meteen een soort van abonnement hebt (ik weet dat het voor een goed doel is, maar toch) en dat wil ik dan weer niet. Toen ik opzegde, kreeg ik een mail.
  Jouw kaart is een schatje en prachtig gekleurd met de potloden.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie!!
Thanks for your comment!!