woensdag 3 november 2021

C is for cat.

 Hallo,


Vandaag is de C aan de beurt bij Beccy's place, month of Holiday cards challenge. De C staat bij mij voor het engelse woord cat of te wel kat in het Nederlands. Was zo tevreden met het kleuren van de afbeelding na wat tips van Julia Woning, maar toen moest de tekst erop, één s in de tekst wilde niet goed afdrukken, ook niet na een paar keer dus dacht ik nou nog 1 keer en dan laat ik het maar zitten en helaas was mijn blaadje een heel klein beetje verschoven waardoor de tekst wat wazig was geworden.


Zonde vond ik het dus heb de afbeelding uitgeknipt en op een andere achtergrond geplakt en weer deed de s vervelend. Heb het nu maar zo gelaten. Volgende keer stempel ik maar eerst de tekst erbij voordat ik hem ga inkleuren.


De digi die ik heb gebruikt is van Mo Manning en heet Sing Joy.

8 opmerkingen:

 1. C had óók CAROLING kunnen zijn als ik deze schattige Mo-stempel zie, weer zó gaaf gekleurd! Ik heb ook tekststempels die niet 100% afdrukken en "help" dan een handje met een grijze stift (zwart is té hard).
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Absolutely beautiful Colinda, your colouring is amazing as always. I'm sorry the sentiment didn't stamp out well the first time, but fussy cutting around the image and mounting it on the kraft cardstock was a great solution. It's amazing how the colours change depending on the background. Just beautiful!
  Cheers,
  Beccy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I'm hopping over from Beccy's Place to see your double winner card. Beautiful image and coloring. Terrific solution.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaartjes met een hele leuke stempel, die je weer prachtig hebt ingekleurd. Ik begrijp het wel met wat je voor hebt met de tekst. Nu je weet dat die s niet zo goed afdrukt is het misschien toch wel beter om eerst de tekst er goed op te krijgen voor je begint te kleuren.
  Proficiat, je hebt al goed gewonnen zie ik.
  Hop naar de volgende.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er is altijd een oplossing je had ook het tekstje kunnen stempelen op een stukje papier en het verhoogd op de kaart plakken, maar ook jouw idee was prima. Schattig plaatje en weer heel mooi gekleurd, gr Blankina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O maar dat heb je prima opgelost zo. Staat zelfs leuk op die kraftkaart, net iets warmer van uitstraling. Een mooie kaart weer Colinda.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaart met een grappige digi en prachtig ingekleurd.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie!!
Thanks for your comment!!