donderdag 31 augustus 2023

5 jaar

Hallo,

vandaag een kaartje voor een lieve schat die alweer 5 jaar wordt!

De afbeelding is een kleurplaat van internet, het zijn Joki en Jet van de Efteling. In de filmpjes vliegen ze de hele wereld rond en deze achtergrond mal van de Action paste er heel goed bij!  Het plaatje uitknippen was wel een klusje en ja hoor net bij 1 van de laatste knipjes knip ik 1 van de touwtjes door. Had hem eigenlijk verhoogd willen opplakken of zelfs met een wobbler maar nu dus maar op de achtergrond geplakt.



9 opmerkingen:

  1. Wat een gezellige kaart voor de (al weer) 5 jarige Julian! Wij zijn aan het bijkomen van een heerlijke drukke week met onze 6 jarige spring in ''t veld 😂.
    XxIrene

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kaart voor de 5 jarige Julian. Leuk gecombineerd die stansen met de kleurplaat.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een mooi kaartje voor de jarige. Lief plaatje en een mooie achtergrond. Dat is zeker prutswerk zo'n plaatje knippen met die fijne lijntjes.
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een mooie kaart met een leuke kleurplaat die je van internet hebt gehaald. Onze kleinzoon van 3 is ook helemaal weg van Joki en Jet.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk gedaan Colinda. Pippa praat ok a over de dingen die ze op TV of de telefoon van Sanne ziet. Juna zit dan alleen van JA e knikken. Of zee er iets van sna[t??? Komt vanzelf en sneller dan je wil. grts Leny

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een pracht van een kaart heb je voor de 5 jarige Julian gemaakt Colinda!. Zul je net hebben hè... ben je bijna klaar met knippen en denk je... hee dat ging lekker, en dan net als je bijna klaar bent gaat het alsnog mis. Overkomt mij ook weleens;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je kaart is prachtig kurk dat je standjes de perfecte achtergrond maakten voor je afbeeldingen . Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat het een klusje was... dat zie je wel!! Netjes gedaan, hoor en wat een supergaaf en schattig kaartje!! Die achtergrondmal is ervoor gemaakt inderdaad.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie!!
Thanks for your comment!!