vrijdag 1 december 2017

Finn

Hallo,

wat was het gezellig om mee te doen aan de November challenge bij Beccy's place en wat een bofferd was ik om wel 3 keer een shoptegoed te mogen winnen!! 
Daarom een kaartje met de gewonnen digi van Finn, het is zo'n lieverd die je trouwens ook gewoon voor een winters kaartje kunt gebruiken maar om bij de kerst challenge te blijven vandaag met een lieve kerst groet!


Met dit kaartje wil ik ook graag meedoen aan de animal challenge van :


Ik heb nog een aantal leuke nieuwtjes,

voor de Pipoos Surprise special had ik een zak patat gemaakt en hoe gaaf is het dat hij op de voorkant van het blad staat!!


Met mijn sterretjes kaart heb ik bij Stempeleinmaleins een shoptegoed gewonnen voor En ik was ook nog eens als favoriet uitgekozen bij Little red wagon.


Alvast een fijn weekend,


5 opmerkingen:

 1. I love this little Finn image. I used him and added an ugly sweater for my U card at Beccy's. Congrats on all your wins and accomplishments.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh ik geloof dat je pinguin al heeft gefeest, super mooi gekleurd en wat ben je weer zalig (terecht) in de prijzen gevallen!Fijn weekend.Blankina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De pinguin is wordt al moet als hij aan de feestdagen denk geloof ik...hihihi erg grappig geworden.
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Your colouring is so beautiful Colinda, you're very talented. I love the clean and simple design of your card and I really like the combination of colours you used for the card stock. Fabulous!
  Cheers,
  Beccy

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie!!
Thanks for your comment!!