vrijdag 9 december 2011

Kerstdecoratie.

Gisteren hebben we nieuwe glitter binnen gekregen in de kleuren zwart, wit, rood, groen, paars, blauw, goud en zilver.(Hoop dat ik niet een kleurtje ben vergeten.)  Om het even uit te proberen heb ik wat piepschuim balletjes, verf, Mod Podge en  deze 2 buisjes glitter mee genomen.
Heb de balletjes eerst  zwart geverfd. Daarna op elkaar vast gezet met een beetje lijm en een coctailprikkertje, helemaal ingesmeerd met Mod Pogde en in de natte lijm de glitter gestrooid. Wat een heerlijke buisjes, je kan er in knijpen en er zit een soort strooidopje op dus het werkt fantastisch!! Wel even een papiertje onder je balletjes leggen zodat je de glitter die eraf valt op kunt vangen en weer terug in het buisje kan doen. En wat glittert het geweldig mooi!!!
Hoop dat je kunt zien wat voor kerstbal ik heb gemaakt.( Diana bedankt voor de tip)
Hij gaat morgen mee naar de winkel ( Pipoos Den Haag) want we hebben een demonstratie kerstdecoraties maken van 11.00-16.00.
Kreeg gister over de mail een leuk patroontje voor een vilten wantje dus daar ga ik nu mee aan de slag zodat  je die morgen ook in de winkel kunt bekijken.

Misschien tot morgen en een gezellige avond,

                                            Colinda

1 opmerking:

Dank je wel voor je reactie!!
Thanks for your comment!!