zondag 8 november 2020

G is for Group and Green.

 Hallo,

vandaag weer een inzending voor de challenge bij Beccy's place. Vandaag is de G aan de beurt.. Heb gister zelfs 6 kaartjes afgemaakt, twee laat ik later zien.

Bij de liftchallenge had ik een leuke liftkaart gezien, achteraf niet helemaal goed opgelet, moest eigenlijk nog matten op een witte kaart dus morgen maar even  nieuwe maken want om van deze kaarten overal een klein randje af te snijden en ze dan weer op een nieuwe kaart te plakken durfde ik toch niet aan vind ze zo goed gelukt :)


Heb voor deze kaartjes het stencil CLMMM 117 met de bijpassende mal XTRA 117van Crealies gebruikt die ik 2 jaar geleden had gewonnen. Heb de mal 3x op elkaar geplakt zodat er wat dimensie ontstaat en de tekst geëmbost met wit embospoeder op een strookje zwart papier en deze weer op de mal geplakt. Kijk graag naar de You tube filmpjes van Jennifer Mcquire, die zulke mooie kaarten maakt en een hoop tips deelt, en die als inspiratie gebruikt.

Ik wil ook graag meedoen aan de onderstaande challenges:

- Aud sentiments challenge # 263 ATG + sentiment

- Classic design challenge # 11 November

- A perfect time to craft # 11 November 2020

Ben donderdag niet voor niks snel opgestaan, was nog 1 van de 10 voor de race bij Beccy's place en heb een digi shoptegoed gewonnen :)
10 opmerkingen:

 1. Oooh dit is écht heel mooi met het stencil en dezelfde mal, het zwarte strookje met tekst is een leuk "pittig" detail!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gorgeous card Colinda. I like how the green extends out from the lower snowflake and that everything is central on the card.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Your collection is absolutely beautiful Colinda, what a great design! I love the way you've inked the backgrounds in different colours. The addition of the smaller snowflake over the top of the large one is beautiful. Well done!
  Cheers,
  Beccy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw ze zijn ontzettend mooi Colinda. Prachtige serie. Haha dan is het maar goed dat je zo snel uit bed vloog, gefeliciteerd.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Very clever design. It is gorgeous

  Thank you for sharing with us over at A Perect Time to Craft and good luck with you entry
  Claire DT
  A Perfect Time To Craft

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Stunning cards, I love the stencil creating the white snowflake and the sentiment really stands out on the black. Beautiful. Thanks so much for entering the Aud Sentiments Challenge. Keep safe
  Crafty hugs
  Jenny (Ginger Ninja Crafts)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Such a beautiful cards, thanks for joining us at the Classic Design Challenge Blog.
  Hugs Ilonka DT

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie!!
Thanks for your comment!!