maandag 16 november 2020

Kerst

Hallo 


 Nog even snel een kaartje plaatsen voor de race bij Beccy's place.Had de kaart van de week al gemaakt maar nog niet geplaatst. Het lijkt een snelle kaart maar ben er toch een tijdje mee aan het stoeien geweest.  Wilde een nieuwe techniek proberen door de stans uit te draaien met dubbelzijdig folie, op de kaart plakken en er dan goudfolie overheen te wrijven. 3 keer geprobeerd om de beschermfolie van het plakband af te halen maar elke keer ging het omkrullen, denk dat de stans toch iets te krullerig was. Dan maar uitdraaien met goudpapier, had gezien voor het overbrengen om over de goede kant even een verwijderbaar tapeje te plakken maar je raad het al, ook al was het tape al een paar keer gebruikt bij mijn vorige pogingen trok ik er toch wat stukjes goud af. Met een wat dikker papier lukte het wel.
Straks toch maar weer gewoon kleuren, hihihi.

Groetjes, 
Colinda

8 opmerkingen:

 1. I love your CAS style card Colinda, sometimes the simple ones are the best. Beautiful!
  Cheers,
  Beccy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gestoei gelukkig is je kaart zo ook mooi, fijne maandag en kleur ze maar weer. Ben zelf nog steeds elke dag aan het kleuren voor thedailymarker30day challenge, liefs Blankina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi kaartje Colinda.

  Eenvoud kan zo mooi zijn.

  Groetnis fan Ina

  Ps je kan je kaartje ook linken bij
  http://cleanandsimpleonsunday.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi met die grote tekst. Ik heb het ook eens geprobeerd om tape achter een tekststans te plakken, maar dat was ook geen succes. Niet al te dun papier, meerdere keren door de DD draaien dat gaat beter.
  Je bent goed bezig voor de Month of Holiday cards, mooie kaartjes!
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie!!
Thanks for your comment!!